Flockfoam

offerte_aanvragen

 

De PiepschuimLetterexpert.nl levert ook piepschuim letters en logos voorzien van een fluweel zachte kunstvezels.

FlockFoam letters zijn piepschuim letters die worden voorzien van een flock laag. Hierdoor ontstaat een fluweel zacht, aaibaar oppervlakte van de letters. Alsof er allemaal kleine zachte haartjes op zitten.

 

Wat is flocken?

 Flocken is het aanbrengen van kunststof vezels door middel van een hechtlaag en statische elektriciteit.

flockfoam4

Zowel de voorzijde, achterzijde en zijkanten van de letters of logo’s lunnen we flocken. Bij wandmontage van de letters is het kleuren van de achterzijde vaak niet nodig.Dit kan worden toegepast op diverse materialen zoals kunststof, aluminium of glas, maar ook op piepschuim!

Onze FlockFoam piepschuim letters en logos zijn in bijna alle kleuren verkrijgbaar (let op: geen metallic kleuren) en slechts tegen een geringe meerprijs per letter ten opzicht van onze ColorFoam piepschuimletters.

 

Snijlijnen

Ook onze flockfoam letters hebben snijlijnen. Omdat de piepschuim blokken wordt gesneden met een cnc gestuurde

gloeidraad, hebben deze altijd een doorsnijlijn. De gloeidraad snijdt door de letters heen. Dat wil zeggen, wanneer we bijvoorbeeld de letter O uitsnijden, we van de outline van de letters naar de inline van de letter (binnenzijde van de O) door de letter heen snijden.  Indien gewenst kunnen we (tegen meerprijs) de snijlijn weer dicht lijmen.  Ook verlijmde delen blijven echter altijd iets zichtbaar.

 

Wilt u een offerte voor budgetfoam piepschuim letters? Klik dan hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

flockfoam1 flockfoam2 flockfoam3 flockfoam4