Budgetfoam

Zoekt u voordelige, standaard piepschuim letters?  Ga dan direct naar onze webshop: www.piepschuimlettersenvormen.nl

offerte_aanvragen

webshop_button

Onze custom made piepschuim letters en logo’s worden gemaakt van standaard wit, onbehandeld polystyreen schuim, EPS 200.

 

Afmetingen

De piepschuim letters en logo’s kunnen bijna elke afmeting hebben. Een minimale letterhoogte voor dbasicfoam-cme productie van

piepschuimletters en logo’s is 100 mm. De letterhoogte is nagenoeg onbeperkt. Letters worden dan in delen gesneden en daarna weer tot één geheel verlijmd. Zo kunnen we letters tot 2 meter hoogte produceren.

De dikte (het reliëf) van de letters is minimaal 20 mm, maar standaard werken wij met een diktes vanaf 50 mm. De dikte van de piepschuim letters loopt meestal met 50 – 100 mm op.

Snijlijnen

Omdat de piepschuim blokken wordt gesneden met een cnc gestuurde gloeidraad, hebben deze altijd een doorloop snijlijn. De gloeidraad snijdt door de letters heen. Dat wil zeggen, wanneer we bijvoorbeeld de letter O uitsnijden, we van de outline van de letters naar de inline van de letter (binnenzijde van de O) door de letter heen snijden.  Indien gewenst kunnen we (tegen meerprijs) de snijlijn weer dicht lijmen.  Ook verlijmde delen blijven echter altijd iets zichtbaar.

Indien gewenst kunnen wij deze piepschuim letter ook in kleur spuiten. Kijk hiervoor naar onze Colorfoam letters.

Wilt u een offerte voor budgetfoam piepschuim letters? Klik dan hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

offerte_aanvragen

budgetfoam4 budgetfoam3 budgetfoam2 budgetfoam1